2 jaar sixSENSE live communication

1 juni 2018
sixSENSE live communication is 2 jaar!

sixSENSE live communication is jarig! De eerste twee jaren zijn echt voorbij gevlogen. En al die mooie projecten die ik voor tevreden klanten heb mogen realiseren, geven mij een enorm trots gevoel. Ik ben ook dankbaar dat dit alles op mijn pad komt.
Dank jullie wel!

Upgrade van www.sixsense.live
De projecten staan allemaal op mijn website die sinds kort is geüpgraded.
-Het sixSENSE lettertype is erin verwerkt;
-Mijn nieuwe profielfoto staat erop;
-Icoontjes verbeelden de zes zintuigen;
-Nieuwe referentieprojecten hebben een plek gekregen;
-Op de pagina ‘let’s get live’ vind je mijn social media (FB, Linkedin, Instagram en Pinterest);
-Nieuw ook zijn de formele Algemene voorwaarden onderaan, met daar ook de verplichte AVG-privacyverklaring.
Und… ab jetzt kommuniziert die Website, besides English, auch auf Deutsch!

Projecten
In april heeft sixSENSE live communication in opdracht van Unit4 business software turnkey een prachtig nieuw stand concept mogen lanceren. Een ware eyecatcher! In eerste instantie voor hun deelname aan de Zorg & ICT 2018. Het concept is intussen doorvertaald naar onder andere de HypoVak 2018 die op 29 mei in Expo Houten heeft plaatsgevonden. Daarna volgt op korte termijn de Accountancy expo op 19 juni 2018.

Hier alvast een tipje van de sluier:

Tevens ben ik de afgelopen maanden druk geweest met voorbereidingen voor de IWA 2018, die van 16 tot 20 september plaatsvindt in Tokyo, in opdracht van KWR/Watershare. Ja, Japan! De realisatie ga ik lokaal outsourcen en zelf ben ik op de vloer voor on site toezicht en oplevering.

Het is te veel om op te noemen. Via social media houd ik jullie (graag) op de hoogte!