Fall 2017

Na een paar verrassend prachtige nazomerse dagen is de zomer is nu echt voorbij en ben ik weer hard aan het werk aan interessante projecten, samen met leuke mensen! In deze nieuwsbrief praat ik je graag bij!

Teamwork
Een nieuwe pagina op mijn website is Teamwork. Ik ben namelijk een aantal samenwerkingen aangegaan die ik graag met je wil delen.

Voor Ruud van Uden van Exhibition support neem ik vanaf september 2017 tijdelijk zijn projecten over. Het is voor een periode van een half jaar, omdat Ruud en zijn vrouw voor een inspiratiereis in het buitenland zijn. In een volgende nieuwsbrief meer over zijn projecten die ik nu dus voor hem manage.

Ook heel erg leuk is dat Yvonne Klever van KWR een aantal maanden stage komt lopen. Zij is een van mijn opdrachtgevers en krijgt nu een kijkje in de keuken van sixSENSE live communication. Het plan voor deze meeloopstage is bijna gereed.

Tot slot noem ik graag de samenwerking met A-booth. Ik besteed allerlei projecten aan deze professionele standbouw organisatie uit. Daarnaast ben ik zo nu en dan als freelance projectmanager on site voor hen, in het kader van toezicht op en oplevering van stands.

Pitch
In de afgelopen weken heb ik in opdracht van Pascal Jorritsma van iVentions meegewerkt aan een pitch voor de Euroleague Final Four Basketbal. Dit evenement vindt plaats in mei 2018 in Belgrado (Servië).

Projecten
In deze periode ben ik heerlijk in actie met allerlei projecten in binnen- en buitenland. Als voorbeelden noem ik hier Salinnova en Andritz op de Aquatech 2017, Lekkerland op de Tankstation Vakbeurs 2017, ANVA op de Verzekeringsbranchedag 2017, Sweetlife, Strootman & Gifts&Concepts op de ISM 2018.
Te veel om hier op te noemen; graag verwijs ik je door naar het meest recente project overzicht op de site. Hier vind je de reeds gerealiseerde projecten en ook die de komende periode zullen worden gerealiseerd.